Sinitiaiset laskeutuivat Alajärvelle

Uusien tienvarsikylttien perustukset VT16 varrelle on saatu valmiiksi kesäkuussa ja niihin tulevien kylttien asennustyöt on aloitettu.

Kylttien asennus aloitettiin Alajärven Sissalasta ja sieltä Ahaa-mainostoimiston asennusporukka jatkoi Hoiskossa sijaitsevan kyltin asennukseen.

Tienvarsikylteissä esiintyy Alajärven nimikkolintu sinitiainen ja kyltit ovat taiteilija Seppo Leinosen käsialaa. Hän on tunnettu kuvittaja luonto- ja ympäristöaiheisilla usein myös humoristisilla töillään. Alajärven töissä haettiin positiivista ilmettä sekä ennen kaikkea mieleenpainuvaa tienvarsimainosta.

Neljä erilaista sinitiaiskuvaa tuovat esiin Alajärven tunnetuimpia asioita. Kahdessa kuvassa sinitiainen esittelee Alajärven hienoja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia Ankkurit yleisurheilukentällä ja Alajärven hienossa uima- ja monitoimihallissa.

Kolmannessa kuvassa sinitiainen on Alajärven kaupungintalon edessä, joka on yksi yhdestätoista Akateemikko Alvar Aallon suunnittelemasta kohteesta Alajärven Aalto keskuksessa. Neljäs kuva tuo esiin Etelä-Pohjanmaan aluetaidemuseon Nelimarkka-museon, joka on alajärveläisen taiteilijaprofessori Eero Nelimarkan rakennuttama tunnettu kohde Alajärvellä.

Lue lisää aiheesta 8.7. Uutisnuotasta.