Samat asiat puhuttavat ympäri Suomen

Ähtärin Hotelli Mesikämmenessä järjestettiin viikonloppuna Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan sekä Satakunnan Kokoomuksen yhteinen järjestösymposium. Tämän myötä paikalle kokoontui yli 70 kokoomuslaista. Järjestösymposiumin lisäksi Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Paula Risikko vierailivat tapaamassa kuntalaisia K-Supermarket Mainion edustalla lauantaiaamupäivän aikana.

Orpon ja Risikon mukaan Ähtärissä kansalaisten puheissa nousivat esille samat asiat, kuin muuallakin päin Suomea. Suomen poliittinen nykytilanne koetaan varsin sekavaksi, joka aiheuttaa huolta.

– Joka paikassa koetaan, että nyt ollaan politiikan osalta hieman poissa päiväjärjestyksestä. Politiikkahan on ollut viime aikoina suoraan sanottuna sirkusta, mutta olen kuitenkin lohduttanut ihmisiä sillä, että joskus se vain on sellaista. Mutta jos tästä ei päästä nopeasti yli, niin kyllä paha perii. Itse en toista tällaista tilannetta muista omalta uraltani, Risikko kertoo.

– Ihmisiä joka puolella huolettaa hallituksen saamattomuus. Päätöksiä ei tule ja ihmiset kyllä ymmärtävät, että rahat eivät riitä, Orpo lisää.

Keskusteluissa tuotiin lisäksi ilmi huolta teiden yleisestä kunnosta, sekä liikenneyhteyksistä erityisesti hajanaisemmin asutetuilla alueilla.

Lue lisää aiheesta 13.2. Uutisnuotasta.