Puolustusministeri Antti Kaikkonen vieraili Ähtärissä

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) vieraili maanantaina Ähtärissä. Hänen ohjelmaansa kuului tutustumiskäynti Inhassa sijaitsevassa Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen Räjähdekeskuksessa.

Tämän lisäksi hän oli kansalaisten tavattavissa Autopirtillä, jonne saapuikin runsaasti väkeä kysymään ajankohtaisista asioista. Paikalla oli myös kansanedustaja, Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Mikko Savola (kesk.) sekä Ähtärin kaupungin johtoa ja luottamushenkilöitä.

Päällimmäiseksi asiaksi nousi huoli Räjähdekeskuksen tulevaisuudesta ja sen tiimoilta puolustusministerillä oli hyviä uutisia.

– Logistiikkakeskuksen toimiala on suuri, kävin tutustumassa logistiikkakeskukseen Tampereella ja nyt täällä Ähtärissä. Oli mukavaa nähdä, kuinka ne toimivat. Ähtärissä on viime aikoina ollut huolia, mutta nyt voin sanoa, että työt jatkuvat samaan tapaan jatkossakin, Kaikkonen totesi.

– Räjähdekeskusta tarvitaan tulevaisuudessakin ja sen rooli on tärkeä. Myös se on tärkeää, että Puolustusvoimat toimivat laajasti ympäri maata.

Lue lisää vierailusta 29.1. Uutisnuotasta