Kiivasta keskustelua Soinin Vuorenmaassa

Erämaan Elämyskeskus järjesti tiistaina 18. helmikuuta Vuorenmaan laskettelukeskuksessa tiedotustilaisuuden, jossa rinnevastaava Outi Iivarinen sekä valtakirjalla toimiva Jorma Leppäniemi halusivat avata yrityksen ja kunnan välistä riitatilannetta.

Tilaisuus kiinnosti monia ja kysymyksiä tehtiin kiivaaseen tahtiin. Osa tilaisuuteen osallistujista lähti pois kesken keskustelun. Leppäniemi totesi heidän olevan erittäin pettyneitä kunnan toimintaan.

– Kunnan korvausvelvollisuus muodostuu monesta eri osasta, muun muassa sähköt eivät riitä ja tien kunnossapito sekä leventäminen eivät ole toteutuneet. Emme myöskään pääse käyttämään rinnekonetta, sillä avaimet ovat kunnalla, Leppäniemi luetteli.

Soinin kunnanhallituksen kanta asiaan puolestaan on hyvin selkeä. Kunnanhallitus on hyväksynyt kaksi Vuorenmaata koskevaa sopimusta Erämaan Elämyskeskuksen kanssa.

Rinnetoiminta käynnistyi joulukuun alkupuolella. Elämyskeskus on jättänyt yhteistyöstä kirjelmän ja lisäreklamaation. Kunnanhallitus toteaa, ettei yhtiön Soinin kunnalle osoittamille laskuille ja muille vastaaville vaatimuksille ole perustetta.

Lue lisää aiheesta 26.2. Uutisnuotasta