Kauppa- ja asiointiapua Lehtimäellä

Lehtimäen alueella kiihtyvällä vauhdilla levinnyt koronatilanne on saanut jälleen avuntarjoajat liikkeelle.

Lehtimäen alueen Kauppa- ja asiointiapu ryhmän vapaaehtoiset yhteistyössä Lehtimäen kappeliseurakunnan ja Alajärven kaupungin kanssa tarjoaa vastikkeetonta, kiireetöntä kauppa- ja asiointiapua Lehtimäen alueen asukkaille, erityisesti vanhuksille, riskiryhmäläisille ja heille, joilla ei ole omasta takaa tukiverkkoa, läheisiä, tuttavia tai naapuria, joka voisi auttaa, tai jos tukiverkko estyy auttamasta esimerkiksi oman karanteenin myötä.

- Päivystyspuhelin palvelee numerossa 040 190 2751, tällä erää keskiviikkoon 25.11. asti päivittäin klo 9-11, jossa vastaanotamme avunpyynnöt ja välitämme ne ryhmän vapaaehtoisille auttajille. Päivystystä jatketaan keskiviikon jälkeen tarpeen mukaan tilanteen ja tarpeen mukaan, mutta vähintään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11, toistaiseksi, Lehtimäen alueen kauppa- ja asiointiapua ylläpitävät Jenni Kuisti, Ulla Anttila ja Hannamaria Aho kertovat.

- Tällä viikolla aktivoimme myös varajärjestelmänä yhteistyön alueellisen Vapepan kanssa, mikäli avuntarvitsijoiden määrä lisääntyy merkittävästi tai vapaaehtoisten auttajiemme rinki estyy toimimasta.