Info- ja keskustelutilaisuus Ähtärin perusopetuksen koulurakentamisesta

Ähtärin kaupunki järjestää keskiviikkona 21.10.2020 klo 18–20 info- ja keskustelutilaisuuden Ähtärin perusopetuksen koulurakentamisesta. Tilaisuus on kaikille avoin ja siihen voi osallistua joko paikan päällä Pirkanlinnan kulttuurikeskuksen auditoriossa, eli Pirkansalissa, tai etäyhteydellä Microsoft Teams -sovelluksen välityksellä.

Tilaisuuden avaa Ähtärin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heimo Pirttimäki. Valtuuston päätöksen mukaisesti Ähtärin perusopetuksen oppimisympäristön ohjausryhmä ja viranhaltijat ovat selvittäneet kolmea erilaista koulurakentamisen vaihtoehtoa, jotka ovat 1) täysin uudet koulutilat, 2) hybridimalli Otsonkoulu ja 3) hybridimalli Sairaalanmäki. Edellä mainittuja koulurakentamisen vaihtoehtoja esittelee arkkitehti Jorma Keskikiikonen Motiivi Oy:stä.

Viranhaltijoiden puheenvuorossa kerrotaan muun muassa perusopetuksen oppimisympäristön ohjausryhmän käsittelemästä koulurakentamisen hankkeen vaihe- ja aikataulusuunnitelmasta. Kysymyksille ja keskustelulle on varattu aikaa noin 45 minuuttia.

 Teams-linkki etäyhteydellä osallistumista varten on: https://tinyurl.com/y5rqwl3m